Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

huisgeur signatuurgeur

Wat een huisgeur kan doen

Een huisgeur in een hotel kan een belangrijke rol spelen in de ervaring van gasten en kan bijdragen aan het creëren van een prettige en aangename sfeer. Een huisgeur is de geur die het hotel uitstraalt en die aanwezig is in alle ruimtes van het hotel. Dit kan een geur zijn die is gekozen om een bepaalde sfeer of emotie op te roepen, zoals comfort, luxe of ontspanning.

Een huisgeur kan bijdragen aan de ervaring van gasten door een bepaalde energie of vibe te creëren in het hotel. Bijvoorbeeld, een huisgeur van lavendel kan een gevoel van rust en ontspanning oproepen, terwijl een huisgeur van citroen energie en verfrissing kan oproepen.

Een huisgeur kan ook helpen om de herinnering aan het hotel bij gasten te versterken. Als een huisgeur aangenaam is en de ervaring van gasten positief beïnvloedt, is de kans groter dat ze het hotel aanbevelen aan anderen en terugkomen voor een volgend bezoek.

Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de huisgeur op een verantwoorde manier wordt gebruikt en dat ze aansluiten bij de doelgroep van het hotel. Bovendien is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de huisgeur niet storend is voor mensen die er gevoelig voor zijn of die allergisch zijn voor bepaalde geuren.

 

Een speciale signatuurgeur is een specifieke geur die wordt gebruikt als een soort merkuitstraling voor een bedrijf of merk. Deze geur kan worden gebruikt om het imago van het merk te versterken of om bepaalde emoties op te roepen bij klanten.

Een speciale signatuurgeur kan bijvoorbeeld worden gebruikt in productverpakkingen, in winkels of op beurzen om het merk te versterken en om klanten te helpen het merk te herkennen. Het kan ook worden gebruikt in marketingcampagnes of in sociale media om het merk te onderscheiden van andere merken.

Een speciale signatuurgeur kan een krachtig middel zijn om het merk te versterken omdat geuren direct naar het limbische systeem in de hersenen gaan, wat verantwoordelijk is voor emoties, herinneringen en gedrag. Dit betekent dat geuren een krachtig middel kunnen zijn om emoties op te roepen en bepaalde gevoelens te communiceren.

Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de speciale signatuurgeur op een verantwoorde manier wordt gebruikt en dat ze aansluiten bij de doelgroep en het doel van het merk. Bovendien is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de geur niet storend is voor mensen die er gevoelig voor zijn of die allergisch zijn voor bepaalde geuren.