Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Iscent geurervaring

De betoverende geur van nieuwe boeken

Inleiding

Bent u ooit verdwaald geraakt in de betoverende wereld van een boekhandel? De geur van nieuwe boeken die de lucht vult, wekt gevoelens van opwinding en nostalgie op. Het is een aroma dat verhalen tot leven brengt, nog voordat u de eerste pagina omslaat. Iscent heeft deze magische geur gevangen en omgezet in een unieke ervaring die bijzondere parfums en ruimtelijke geuren tot leven brengt. De geur van nieuwe boeken spreekt tot de verbeelding van velen.

De geur van nieuwe boeken

De geur van nieuwe boeken is als een tijdmachine die ons terugvoert naar momenten van jeugdige nieuwsgierigheid en avontuur. Wanneer u een nieuw boek opent, ruikt u de ongerepte pagina’s vermengd met subtiele noten van inkt en papier. Deze geur is niet alleen aangenaam, maar heeft ook een intrigerend effect op onze zintuigen. Het heeft het vermogen om herinneringen op te roepen en ons te laten wegdromen naar andere werelden.

 

Iscent: een innovatieve benadering van geur

Iscent, een pionier op het gebied van geurtechnologie, heeft de kunst van het vastleggen van emoties in geur geperfectioneerd. Onze geurenman heeft de geur van nieuwe boeken geanalyseerd en gereproduceerd, waardoor we een unieke geurervaring kunnen creëren die doet denken aan het doorbladeren van vers gedrukte pagina’s. Maar daar houdt het niet op.

Bijzondere parfums geïnspireerd door nieuwe boeken

Jorg Hempenius heeft de geur van nieuwe boeken als inspiratiebron genomen en een reeks bijzondere parfums ontwikkeld die de zintuigen prikkelen. Van frisse topnoten die doen denken aan papier en inkt, tot diepe houtachtige ondertonen die de diepte van verhalen weerspiegelen, elk parfum vertelt zijn eigen unieke verhaal. Met Iscent kunt u een reis maken door de wereld van de literatuur, verpakt in een flesje parfum. Natuurlijk met een moderne twist, zodat het parfum ook helemaal van deze tijd is.

Ruimtelijke geuren: de magie van nieuwe boeken in uw omgeving

Stelt u zich eens voor dat u omringd wordt door de betoverende geur van nieuwe boeken, zelfs wanneer u niet aan het lezen bent. Iscent heeft deze visie werkelijkheid gemaakt door ruimtelijke geuren te ontwikkelen die uw omgeving transformeren. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen we geurverspreiders creëren die deDe geur van boeken geur van nieuwe boeken in elke hoek van uw huis of kantoor kunnen verspreiden. Het is als het creëren van uw eigen privébibliotheek, waar u ook bent. Boekwinkels kunnen deze geur zelfs aan klanten aanbieden voor een boekengeurervaring die ze mee naar huis kunnen nemen. Op die manier kunnen mensen thuis, zelfs met een e-reader, de nostalgie van de echte boekengeur ervaren.

Het Proust-effect: herinneringen in geur

Geuren hebben het verbazingwekkende vermogen om diepgewortelde herinneringen op te roepen, bekend als het Proust-effect. Wanneer we de geur van nieuwe boeken ruiken, kunnen we worden teruggevoerd naar vroegere momenten van geluk en ontdekking, vergelijkbaar met hoe de beroemde Franse schrijver Marcel Proust werd overvallen door de herinneringen die werden opgeroepen door de geur van een madeleinekoekje. Iscent heeft deze psychologische connectie met geuren geperfectioneerd en creëert niet alleen een aangename ervaring, maar opent ook de deur naar een wereld van persoonlijke emoties en herinneringen.

De wetenschap achter geur en emotie

Achter de betoverende geur van nieuwe boeken schuilt een complexe relatie tussen geur en emotie. Onderzoek heeft aangetoond dat geur direct verbonden is met ons limbisch systeem, het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor emoties en herinneringen. Het inademen van de geur van nieuwe boeken kan positieve gevoelens oproepen, stress verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen. Iscent heeft deze wetenschap omarmd en streeft ernaar om niet alleen aangename geuren te creëren, maar ook een diepgaande emotionele ervaring te bieden die de zintuigen en geest prikkelt.

Open de deur naar een wereld vol geurige verhalen

Met Iscent opent u de deur naar een wereld vol geurige verhalen, emoties en herinneringen. Laat u betoveren door onze bijzondere parfums en ruimtelijke geuren, geïnspireerd door de geur van nieuwe boeken. Ontdek de kracht van geur en verbeelding met Iscent en maak uw eigen onvergetelijke geurige reis.
Neem contact op voor onze mogelijkheden en alle bijzondere geuren: Contact.