Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

UW KLANTEN
WILLEN GEEN AUTO,

ZE WILLEN BELEVEN.

Automotive

Een auto aanschaffen is pure emotie. Het verstand is hier ondergeschikt aan één cruciaal criterium: het moet gewoon goed voelen. Alle specificaties eromheen zijn aanvullend, maar niet doorslaggevend. Wanneer je klanten in hun besluitvormingsproces wilt ondersteunen, dien je dus de emotie op te wekken die past bij het merk, zodat de klant kan voelen dat het merk bij ‘m past. De geur speelt daarin een doorslaggevende rol: deze is voor 75% verantwoordelijk voor het oproepen van emoties. Hoe ga je hierop inspelen?


Geuren in de showroom bepalen voor een groot deel de stemming van je klant. Naast het voorzien van de juiste geuren in de showroom kan deze geur ook in de auto worden ingezet als autoparfum. Dit doen wij met onze scentstone en scentpad voor onder de autostoel. Een spray voor in de auto is natuurlijk ook prima mogelijk.

Wij sluiten met onze producten aan bij de vier stadia binnen de customer journey. Binnenkomst, verkoop, service, aftersales.

Door het praten met vele autodealers weten we dat het behouden van klanten vele malen meer oplevert dat het eenmalig verkopen aan een nieuwe klant.
Hierop zijn dan ook onze geur tools ingericht, zodat we de klant vol passie en emotie koppelen aan jouw autobedrijf.


 1. Binnenkomst
  De klant komt binnen, wordt vriendelijk ontvangen en krijgt uiteraard een goede kop koffie aangeboden.
  Naast al deze service beleving speelt onze huisgeur hier vo0r 75% procent in op de emotie van de klant.
 2. Verkoop
  Bij de verkoop van een nieuwe of en occasion gaat de klant naar huis met een hoog energie niveau. Combineer dit met de geur uit de showroom
  in de auto middels een Scentpad of Scentstone en de eerste herinnering is gemaakt.
 3. Service
  Service beurten geven weer een belangrijke kans om de kwaliteit van dienstverlening te laten zien. Na de beurt gaat de huisgeur
  op een scentpad mee in de auto onder de stoel. Weer een moment om te verbinden.
 4. Aftersales
  Eenmaal fans gemaakt, dan is het leuk eigen producten te verkopen of weg te geven. Stoere geurstokjes of carsprays, zijn enkele mogelijkheden.
 • Broekhuis Ford Harderwijk
 • Volvo Henk Scholten
  Henk Scholten Volvo
 • Kroymans Ferrari geur
  Kroymans Ferrari

Private label car parfum

Car Bar

Met: The Car Bar, introduceren we iets unieks! Je eigen private label geur product, in je eigen kleur, geur en verpakking. 

 

De vraag naar unieke auto geuren stijgt enorm. Vele car perfume sprays zijn op de markt. The Car Bar is uniek.
Een lange afgifte van geur, wel 6 tot 8 weken in een geur naar wens. Hierin staat je merk naam in relief, met de letters er dik op. Verpakken doen we in een mooi bedrukt zakje, van glossy roze of goud, tot mat zwart en wit.

Al te verkrijgen vanaf 1000 stuks.

The Car bar is geschikt om in te zetten als gift voor autodealers en natuurlijk een super leuk item na een onderhoudsbeurt. Het versterkt de klantenbinding en verhoogt de service beleving.

Ook is het uitermate geschikt als verkoop product met een interessante marge.

Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op. Scherpe prijzen en snelle levertijden.

The Car Bar: Private label auto parfum
Het minimale aantal per geur is 1000 stuks
Vul hier overige wensen in, zoals beoogde levertijd

Geurmachines

Voor elke ruimte hebben we een passende geurmachine. Vrij te plaatsen of geïntegreerd in de luchtbehandeling.

 

Deze geurmachine (tot 750 m2) werkt geruisloos en is daarnaast ook nog een bijzonder mooi vormgegeven. De machine kan los staan, aan de muur hangen of via een slang zorgen dat de geur via een luchtkanaal wordt verspreidt. De machine wordt door onze installateurs bij u bezorgt en ingesteld.

Geurverspreider Iscent

Ben je gegrepen door geur en al haar fascinerende facetten? Vul het contactformulier in, zo kunnen we samen ontdekken wat we voor je kunnen doen.