Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Kroymans Ferrari

 

Snoepwinkel

 

Kroymans te Hilversum is een grote snoepwinkel voor wie van mooie en luxe auto’s houdt. Het is een droom om deze auto’s te zien staan en voor een enkeling weggelegd om deze te bezitten. .

 

Een hele uitdaging om deze unieke autodealer te gaan voorzien van een geur die past tussen al deze bijzondere auto’s. Kroymans  heeft namelijk de officiële dealerschappen van Aston Martin, Ferrari, Jaguar en Land Rover en vertegenwoordigt de absolute top op automobielgebied.
Wie denkt aan Italië en snelheid komt volgens ons al snel in de richting van mooie frisse geuren. Deze luxe zou zich kunnen vertalen naar mooie zware hout tonen en een vleug van leer. Toch is er gekozen voor een frisse variatie, met hierin een aantal fijne luxe ingrediënten. Waarom is geur nou eigenlijk belangrijk en wat kan je er mee bereiken? Dat vertellen wij je natuurlijk graag.

 


 

 

Category

Automotive

Kroymans Ferrari Hilversum geur Kroymans Hilversum geuren Auto geuren Kroymans