Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Gedacht aan klantvriendelijkheid,

temperatuur, geluid...

Maar ook aan geur?

Hotel & Hospitality

Een beter verblijf dan verwacht en hogere ratings.


Mensen zijn in alle opzichten bezig met beleving: eten, drinken, lachen, voelen, zien, converseren… it’s all there. Geur maakt die beleving compleet.

Geur die dezelfde warmte, eigenheid, historie, huiselijkheid, luxe of gastvrijheid ademt? Die maakt dat mensen langer willen blijven én een diepere herinnering rondom het moment creëren. We kunnen de premium beleving boosten en het gevoel van hygiene hacken. Wij maken een einde aan geurproblemen, muffe kamers en stinkende stofzuigers. Onze geuren, oftewel onze vloeibare emoties zullen uw gasten raken, in het hart. Heeft u overlast geuren van sigaretten rook, wiet, bak of kookgeuren? Wij bezitten over de juiste gepatenteerde tools.
 

Geurcproducten voor hotels en horeca

Hotels:
Roomsprays met de geur van Clean Sheets. Elke hotelkamer na de schoonmaak weer ultiem fris, het bed in stappen alsof de lakens net gewassen zijn.
Een eigen huisgeur bij de entree, die na het verblijf ook als product bij u te koop is. Zo beleeft de gast de beleving thuis overnieuw, dieper verankert.
We maken ook originele amenities, bijvoorbeeld de huisgeur in een mooie mini spray, private label natuurlijk.
 
Sommige hotels kiezen en topgeur uit onze eigen bijzondere geur collectie, anderen laten ons een passende geur op maat maken.

Loop eens binnen bij het Conservatorium Hotel om te ervaren wat onze geuren doen.
 

Wij werken o.a. voor: Pulitzer Hotel, Andaz Hotel, Hotel L’europe, Conservatorium Hotel, W Hotel, Hyatt Hotel, Lutetia Paris.  

tota, hotel care supplies

Sample Pakket:

 
Kennismaken kan gratis, dit vind je in het sample pakket:

 

– Escienza Roomspray
– Stofzuiger geuren
– Geur voorbeelden van andere hotels
– Geurhanger voor kamers / badkamers

Vraag nu je gratis kennismakingspakket aan

  Escienza hotel sprays

  Deze set geuren zijn de tools waar elke housekeeping manager blij van wordt.
  Ze laten de kamers fris en schoon ruiken, alsof de was net is gedaan.
  Geven lobby’s en gangen een bijzondere luxe geurervaring. Deze geuren blijven urenlang hun werk doen.
  Te verkrijgen per doosje van 6 stuks.

  roomsprays hotel Escienza

  Clean Sheets voor een schone was ervaring
  White Lotus voor een zachte wellness vibe
  Vanilla Sky geeft een warme amber omgeving

  Bestel hier uw Escienza Sprays
  • Ms Jones huisgeur
   Ms Jones Voorburg
  • Great your here! – Pulitzer hotel Amsterdam
  • 24kitchen anti-gourmet spray iscent
   Anti-gourmetgeur spray – 24Kitchen
  • Hotel L'Europe Amsterdam
   Hotel De L’Europe
  • ST. Tropez Deventer geur
   St. Tropez Deventer
  • Hotel staats geur
   Hotel Staats Haarlem
  • Conservatorium hotel geur
   Conservatorium Hotel Amsterdam
  • De Harmonie Geur
   De Harmonie
  • Club Abe Amsterdam Geur
   Club Abe Amsterdam

  Conservatorium Hotel

  Amsterdam

  Het Conservatorium Hotel is bijna legendarisch te noemen. En dat is onder andere te danken aan de architectuur, luxe en gastvrijheid van dit hotel. Een geur ontwikkelen die deze legende eer aan doet, was zacht gezegd spannend.

   

  Het allerbelangrijkste voor ons in dit traject was: goed luisteren. Het resultaat? Voor de algehele geur in het hotel hebben we een luxe geur van aarde en hout ontwikkeld. Die past perfect bij het karakter van het pand. Voor de smoking lounge maakten we een blend van authentieke sigarengeur met oude tabak. We durven te stellen dat we trots zijn op het traject én het resultaat.

  [teamleader id=1]

  Hotel Staats

  Haarlem

  Een hotel en een interieurconcept inéén: het Staats Hotel in Haarlem biedt meteen de kans om te ontdekken van conceptbureau Estida voor het interieur kan doen. De beleving van gastvrijheid wilden ze versterken met geur. Maar hoe konden we een geur creëren die een breed publiek dat warme gevoel zou geven?

   

  Woorden als romantiek en warmte waren het uitgangspunt. Dit hebben we ontwikkeld tot een kruidige, rustieke geur die past bij het statige pand. Een geur die in het hotel wordt verspreid, maar ook te koop is voor gasten. Zo vormt de geur een aangename herinnering aan het verblijf.

  Boutiquehotel Staats

  St. Tropez

  Deventer

  Een geur die het hogere doel van het restaurant zou ondersteunen. Dat bleek de onderliggende vraag van St. Tropez in Deventer. Maar waar begint die beleving?

   

  Die vraag eindigde met het antwoord: direct bij binnenkomst. “Een goede indruk bij de entree is het halve werk.” Toch eindigde het daar niet. Juist de kleinste vertrekken, waar het nog weleens naar kan ruiken, kregen ook aandacht. De toiletten kregen daarom een prettige geur, die niet aan een toiletverfrisser doet denken. Dit zorgt voor een positieve beleving in het restaurant.

  Geurmachines

  Met de Iscent 800 voorzien we elke ruimte geruisloos van de beste geuren. We stellen hem in op de juiste tijden en intensiteit. Hij mag gezien worden, maar kan ook worden weg gewerkt.

  Stuur mij een set geur samples

  Ben je gegrepen door geur en al haar fascinerende facetten? Vul het contactformulier in, zo kunnen we samen ontdekken wat we voor je kunnen doen.