Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Conservatorium Hotel Amsterdam

 

Een legendarisch hotel

 

Het Conservatorium Hotel is bijna legendarisch te noemen. En dat is onder andere te danken aan de architectuur, luxe en gastvrijheid van dit hotel. Een geur ontwikkelen die deze legende eer aan doet, was zacht gezegd spannend.

 

Het allerbelangrijkste voor ons in dit traject was: goed luisteren. Het resultaat? Voor de algehele geur in het hotel hebben we een luxe natuurlijke geur met aardse tonen en hout ontwikkeld. Die past perfect bij het karakter van het pand. De geur creëert een warme en poederige deken in de ruimte. De een vind dit vrouwelijk, de ander juist mannelijk. Voor de smoking lounge maakten we een blend van authentieke sigarengeur met verse tabak en tonen van kruidnagel. We durven te stellen dat we trots zijn op het traject én het resultaat. De verdekt opgestelde geurmachines zorgen voor een optimale verspreiding. Geurmarketing op een een hoog niveau.

 


Klant

Conservatorium Hotel Amsterdam

Project

Algehele geur, geur smoking lounge

Category

Horeca

conservatorium hotel huisgeur conservatorium hotel geur Hotel Geur