Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

B&B geur beleving geurmachine

Onvergetelijke B&B gastervaring met geurmarketing

Een van de belangrijkste voordelen van geurmarketing is het vermogen om emoties en herinneringen bij gasten op te roepen. Geuren hebben een krachtige impact op onze hersenen en kunnen gevoelens van vreugde, ontspanning, comfort of zelfs nostalgie oproepen.

Bed and Breakfasts:
Door strategisch gebruik te maken van geurmarketing, kunnen Bed and Breakfasts een unieke zintuiglijke ervaring creëren die een blijvende indruk achterlaat bij gasten. De aroma wordt een integraal onderdeel van de identiteit van de B&B en helpt zich te onderscheiden van de concurrentie.

Elke Bed and Breakfast kan exclusieve geuren selecteren die passen bij zijn stijl, thema of persoonlijkheid. Zo kan een B&B aan het strand kiezen voor frisse en tropische geuren die gasten naar een ontspanningsparadijs vervoeren, terwijl een luxe boetiek B&B kan kiezen voor verfijnde en omhullende geuren die een elegante en geraffineerde sfeer creëren.

De gastervaring wordt bij elk contactpunt met de geur verrijkt, van de receptie tot de kamers, door de gemeenschappelijke ruimtes en de eetgelegenheden van de B&B. Geur in marketing speelt een cruciale rol bij het creëren van een aangename en gastvrije omgeving die de perceptie en tevredenheid van gasten beïnvloedt.

Door een onderscheidende geur te associëren met hun verblijf, zullen gasten zich de Bed and Breakfast levendig herinneren en zijn ze meer geneigd in de toekomst terug te keren.

Geurmachine of geurstokjes met refill?
Een ruimte kan voorzien worden met geur door slimme geurmachines te plaatsen, die alleen geur afgeven wanneer je dat wilt. Dit kan werken op bewegibng of dor het programmeren van een dagprogramma middels een app. Er wordt op deze manier subtiel en zuinig gebruikt gemaakt van duurzame geurstoffen.
Maar ook met geurstokjes kan dit worden behaald. Deze zien er vaak ook nog sierlijk uit, we kunnen ze bijvoorbeeld leveren met een eigen etiket erop. Door middel van refills kunnen de geurstokjes voordelig worden bijgevuld. 

De zekerheid van een onvergetelijke gastervaring wordt versterkt dankzij geurmarketing. De juiste selectie en verspreiding van geuren vereisen professionals en gespecialiseerde systemen. Het gebruik van geurverspreiders maakt nauwkeurige controle over de intensiteit en verspreiding van geuren in verschillende delen van de B&B mogelijk.

B&B geur beleving geurmachine

Een persoonlijke ervaring

Het succes ligt in het kiezen van geuren die de persoonlijkheid van de B&B weerspiegelen en het implementeren van professionele geurverspreidingssystemen. Met geurmarketing kunnen Bed and Breakfasts garanderen dat elke gast die door hun deuren loopt een onvergetelijke en boeiende ervaring heeft. Een fijne geur bij binnenkomst en dezelfde geur om mee te nemen naar huis, laat deze beleving nog lang bestaan.