Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Private label geur producten.

Als je bedenkt dat geur veel beter blijft hangen dan een beeld, en dat emoties en herinneringen voor 75% door geur worden getriggerd, kun je je dan voorstellen dat alleen jouw eigen, unieke geur voldoet om de juiste merkbeleving te creëren?

Even kort door de bocht: een standaard geur geeft niet de juiste context. Een private label, je eigen geur, biedt een te gekke kans. Zowel in het bedrijfspand, als bij mensen thuis. Geurstokjes of andere geurproducten roepen positieve herinneringen op. Herinneringen aan ervaringen die jij voor hen hebt mogelijk gemaakt. Zo blijf je altijd on top of mind. 


Onze custom made geuren zijn te gebruiken als private label parfum, maar ook als roomspray, geurkaars of in geurvazen.

Wij zijn innovatief en bedenken nieuwe toepassingen, zoals geur voor in de auto of geurpapier voor in de kast, maar altijd met jouw persoonlijke geur.

Nieuw!
Geurstokjes en roomsprays zonder het gebruik van alcohol.
Maar ook: Solid perfume. Parfum op vaste basis.

private label geuren
Private label aanbod

Iscent maakt private label producten vanaf 1000 stuks per soort en geur. In de samenwerking met klanten ontzorgen we compleet, maar een verdeling in onderdelen is ook altijd bespreekbaar. We maken geurstokjes, roomsprays, geurkaarsen, autogeuren en hotel amenities. Voor klanten die liever al vanaf 100 stuks hun eigen product willen klik je hierboven op de link naar Geurfabriek. 

 • Remember by Campspace
 • Insignety Amsterdam
  Insignety Amsterdam
 • Hoog Design
 • Lowlander case geurkaars
  Lowlander
 • Filippa-K geur roomspray
  Filippa K
 • home stock geuren
  Home Stock geuren

Ben je gegrepen door geur en al haar fascinerende facetten? Vul het contactformulier in, zo kunnen we samen ontdekken wat we voor je kunnen doen.