Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Sunweb, de geur van vakantie

 

Hoe ruikt vakantie?

 

Bij Sunweb krijg je een onbezorgde en heerlijke vakantie. Wat er overblijft na een vakantie zijn herinneringen. Vandaar de slogan: #CreatingMemories

Bij deze slogan sluiten geuren naadloos aan. Denk maar eens aan je vakantie in Frankrijk, Italie of ergens in Spanje op dat ene fijne strand. Ongetwijfeld komen daar geurige herinneringen weer naar boven. Vaak is het ook andersom, je ruikt de zonnebrand of die Sex on the beach cocktail en je bent weer terug op die fijne vakantie plek. Zoals we ook bij Zwitsal meteen aan verzorging en baby’s denken is het ook mogelijk om deze nieuwe herinnering te koppelen aan een geur voor je merk. Voor Sunweb zijn we op zoek gegaan naar de ultieme vakantiegeur. Deze is niet zomaar bedacht , maar ook daadwerkelijk getest onder een groot publiek. Bij het ruiken van deze geur wil je straks meteen weer op reis, op naar ontspanning en avontuur!

 


 

 

Category

Private label, Retail

geur Sunweb