Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Hotel Geur

Hotel private label producten

Voor hotels is het niet altijd gemakkelijk om een eigen label te voeren voor verzorgingsproducten.

Douchegel, bodylotion, badolie en scrubzouten worden nu door Iscent aangeboden met uw eigen label. Natuurlijk voorzien van de beste, unieke geuren.

We beginnen met de eigen unieke geur, dit geeft het Hotel zijn eigen geurlogo. Daarna zullen onze design geurmachines zorgen voor de juiste verspreiding van de huisgeur. We plaatsen een geurmachine op een onopvallende plek of laten de geur in het luchtsysteem meevoeren.
Wanneer uw klant de geur ervaart geeft dit naast de fijne beleving een vraag naar private label producten met deze geur.

De vormgeving is op vele vlakken op maat te maken en de producten zijn van hoge kwaliteit.
Wij leveren geen mini’s, maar de producten in bulk of in mooie pompflessen.

Stelt u voor:
Uw gast komt de entree binnen, de geur van uw Hotel komt hen tegemoet.
Via de incheck gaan ze naar hun kamer. Ook daar ruikt het naar uw eigen huisgeur.
Op de kamers is ook de douchgel en bodylotion aanwezig met uw eigen logo en geur.
Bij de uitcheck kopen uw gasten nog een fijne douchegel en roomspray met uw geur voor mee naar huis. Even nagenieten thuis en herinneringen ophalen. Dit bezoek krijgt een vervolg.

Geur branding contactpunten Gast: 
* Entree
* Lift
* Kamer
* Douche / bad
* Thuis

Nieuw:
We hebben een oplossing bedacht om om gasten een geurbeleving op maat aan te bieden per kamer. De klant koopt hiervoor de geur aan de balie, waarna de geur zich op de kamer heel subtiel zal verspreiden. Hiervoor hebben we een mooie kleine geurmachine ontwikkeld tegen erg lage aanschafkosten.