Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Bio geuren geurmachine

Geurmarketing Biologisch Etherische olie

Steeds meer bedrijven vragen om natuurlijke geuren. Al onze top geuren bevatten al onderdelen van planten en plant extracten. En we produceren ze in Nederland.
Nieuw is nu ook onze range aan biologische etherische oliën. Etherische olie is de olie die wordt verkregen uit planten, bomen, kruiden en bloemen. Het biologische keurmerk staat ervoor dat deze planten op een duurzame manier worden gekweekt en verbouwd. Dit is nodig om de natuur geen schade aan te doen. Onze Bio geuren zijn dan ook voorzien van het Certisys certificaat.

Naast heerlijk ruiken, werken etherische oliën ook nog lucht zuiverend. Tevens doden ze bacteriën in de lucht. In de psychische werking hechten wij niet zoveel waarde, wel aan de emotionele werking van deze geuren.
We kunnen deze bio geuren inzetten op alle plekken waar we dat met onze andere geuren ook kunnen.

Extra info:
Het Europees logo certificeert dat bioproducten voldoen aan de EU-verordening over de biologische landbouw. Het is bedoeld om bij de consument het vertrouwen te verstevigen met betrekking tot de controle en de herkomst van de producten die hij verbruikt en het verleent bio een enorme zichtbaarheid en erkenning. Naast het ‘euroblad’ mogen op biologische producten ook nationale en particuliere labels gebruikt worden.

Bio geur marketing