Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Deurhanger geur

Geurende deurhanger hotel, hogere ratings

Goed nieuws voor alle hotelmanagers, Dé geurende deurhanger!

Met een nieuwe techniek zijn we bij Iscent nu in staat om deurhangers voor hotels te maken met daarin elke gewenste geur.
Waarom is dit dan zo’n goed idee?
Wanneer de housekeeping dagelijks een nieuwe deurhanger aan de deur hangt, zal de hotelkamer heerlijk subtiel en schoon geuren. Dit kan met de beste geuren.
Uw gast zal deze deurhanger aan de buitenkant hangen, zodat ook de gang heel prettig gaat ruiken.

Deze manier van geur verspreiden is vernieuwend, uniek, werkt heel goed en is ook nog eens niet duur. Dubbelzijdige bedrukking en te leveren in elke geur.
Geur is zo belangrijk omdat gasten het hotel waarderen naar aanleiding van een aantal punten.

Ratings gaan over een aantal zaken:

1. Geluiden
2. Geur
3. Hygiëne
4. Ontbijt
Geur en Hygiëne beleving zijn samen aan te pakken met een geurhanger. De beleving is luxe, er zijn geen geuren van de voorgangers en mocht de gast een kamer zonder geur wensen, dan hangt hij de hanger simpel op aan de buitenkant.

Punt 4, Het ontbijt is ook een interessant onderwerp. De horeca geur die zorgt voor een verkoop van meer ontbijtjes is door ons getest en bewezen. Met het gebruik van een geurmachine met deze geur worden er 40% meer ontbijtjes verkocht.  Dit geldt voor hotels in drukke stedelijke gebieden met ontbijt concurrentie in de directe omgeving, zoals bijvoorbeeld dit hotel.

Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden en prijzen.
Wij hebben ook andere belangrijke hotel supplies.