Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Geuren met antivirale en anti bacteriële werking

Tegen het verschrikkelijke Corona virus zijn vele desinfectie middelen die het virus onschadelijk maken. anti virus geurenBijvoorbeeld een hoog percentage alcohol of hyperchloride. Stoffen die je gebruikt om oppervlakten te ontsmetten. Denk natuurlijk aan je handen, maar ook deurklinken en andere plekken waar menselijk contact is geweest.

In een onderzoek in de New England Journal Medicine, wordt aangetoond dat het Covid19 virus tot wel 3 dagen levensvatbaar is op verschillende oppervlakken. Wat ons triggerde was dat er ook is waargenomen dat het virus in de lucht tot 3 uur actiefbesmettelijk kan blijven.

Na onderzoek stuitte we op een onderzoek waarin Influenza A virussen (die de bekende griep veroorzaken) werden blootgesteld aan twee natuurlijke stoffen, namelijk Tea Tree olie en Eucalyptus olie. De onderzoeksresultaten zijn veelbelovend. Met Tea Tree Oil was er na 15 minuten geen actief virus meer waar te nemen in de gemeten lucht!

Geurstoffen die wij verspreiden zijn dekkend voor een bepaalde ruimte. Wanneer je bijvoorbeeld een knoflook teentje bakt, zul je niet om de geur heen kunnen. Zo is dat ook met geur in de ruimte uit een geurverspreider.

Wij verwerken deze krachtige geurstoffen indien gewenst in een flinke dosis door onze huidige geuren of helemaal 100% puur.

Dit voor een extra hygiënische werking, wel een veilig gevoel.

#staysafe #stayhome
Volg in alle gevalle de richtlijnen van het RIVM op!