Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Fosbury & Sons

 

Geurontwerp

 

Fosbury & Sons is een co-working complex aan de Prinsengracht in Amsterdam. Een voormalig Ziekenhuis ineen 175 jaar oud monumentaal pand in hartje Amsterdam. Wie voor de 45 meter brede gevel staat, zou versteld staan van de grootsheid van dit voormalige ziekenhuis. Met respect voor de oude structuur van het gebouw, transformeerden ze het volledig tot een elegante coworking-ruimte.  

De vraag om een eigen unieke geur toe te voegen aan het prachtige pand hebben we met veel plezier uitgevoerd. De briefing bestond uit vele componenten, zoals de uitstraling van het pand, de beleving voor de klanten en de botanische tuin met vele planten soorten uit de binnentuin. De geur die nu aanwezig is in het pand kreeg de volgende omschrijving:  ” A leaf inspired fantasy of green and aromatic notes accented with grapefruit and white patchouli. Whimsical and yet bold.”
Een unieke geur, waardoor herinneringen nieuw te maken zijn en een associatie met Fosbury & Sons aan de Prinsengracht zeer krachtig is. 


 

 

Category

Retail