Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Geurige borrelavonden met Pelanc

Bij Iscent zijn we gepassioneerd over geurmarketing en de impact die geuren kunnen hebben op emotie en sfeer. We creëren op maat gemaakte geuren voor bedrijven en hotels, en bieden een scala aan geurige producten, waaronder geurkaarsen, roomsprays en geurzakjes. Maar wat heeft dit te maken met borrelplanken, zou je je kunnen afvragen? Nou, laten we samen ontdekken hoe de geuren van Iscent.nl en de prachtige borrelplanken van Pelanc elkaar kunnen aanvullen om een onvergetelijke sfeer te creëren tijdens gezellige bijeenkomsten.

Geuren en Sfeer

Het is algemeen bekend dat geuren herinneringen en emoties kunnen oproepen. Denk maar eens aan de geur van versgebakken brood die je terugvoert naar je grootmoeders keuken of de geur van een frisse zomerdag die je doet denken aan vakanties op het platteland. Bij Iscent.nl begrijpen we dit krachtige verband tussen geur en emotie, en we streven ernaar om deze connectie te benutten om positieve ervaringen te creëren.

Of je nu een hotellobby binnenloopt, een restaurant bezoekt of een bedrijf binnenstapt, de geur van de ruimte heeft een aanzienlijke invloed op je eerste indruk. Onze op maat gemaakte geuren zijn ontworpen om de gewenste sfeer te versterken, of het nu gaat om ontspanning, verfrissing, of opwinding. Een aangename geur kan gasten verwelkomen, klanten comfortabel laten voelen en de algehele ervaring verbeteren.

Pelanc’s Ambachtelijke Borrelplanken

Nu, laten we de aandacht verschuiven naar Pelanc, een ambachtelijk bedrijf dat prachtige borrelplanken maakt van lokaal gekapt hout, met de hand afgewerkt met epoxy. Deze borrelplanken, die ook wel bekend staan als tapasplanken, serveerplanken en snijplanken, zijn meer dan alleen functioneel keukengerei. Ze zijn kunstwerken op zich, die de aandacht trekken en het tafelen tot een echte belevenis maken.

Het Perfecte Duo

Stel je nu eens voor: je organiseert een borrelavond met vrienden of collega’s. De tafel is prachtig gedecoreerd met Pelanc’s ambachtelijke borrelplanken, elk stuk uniek en met zorg vervaardigd. De keuken is gevuld met heerlijke lekkernijen en drankjes. Maar wat de avond echt magisch maakt, is de subtiele maar betoverende geur die in de lucht hangt.

Dit is waar Iscent.nl in beeld komt. We kunnen een aangepaste geur creëren die perfect past bij de sfeer die je wilt creëren tijdens je borrelavond. Of je nu kiest voor een warme en uitnodigende geur voor een informele bijeenkomst of een verfrissende geur voor een zakelijke bijeenkomst, we kunnen de geur afstemmen op jouw specifieke behoeften.

Wanneer je gasten arriveren, zullen ze niet alleen worden betoverd door de prachtige borrelplanken van Pelanc, maar ook worden verwelkomd door een geur die de sfeer versterkt en de algehele ervaring verrijkt. Het is de perfecte combinatie van visuele en olfactorische schoonheid.

Je moet het ervaren

Bij Iscent en Pelanc geloven we allebei in de kracht van het creëren van unieke ervaringen. Terwijl Iscent de zintuigen prikkelt met op maat gemaakte geuren, voegt Pelanc een tastbare, ambachtelijke dimensie toe aan deze ervaring met hun prachtige borrelplanken.

Dus, als je op zoek bent naar de ultieme manier om de sfeer te verhogen tijdens je volgende borrelavond, overweeg dan de magie van geur en de schoonheid van ambachtelijke borrelplanken te combineren. Bezoek onze vrienden bij Pelanc op www.pelanc.nl om hun prachtige creaties te ontdekken en vergeet niet om Iscent.nl te bezoeken voor al je geurige behoeften. Samen kunnen we zorgen voor een onvergetelijke en zintuiglijke ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren.

pelanc borrelplank mint