Horeca

Gedacht aan klantvriendelijkheid

temperatuur, geluid, 

ook aan geur?


Creƫer nu de optimale beleving

Geur in de horeca

Geur is nog vaak onderbelicht, toch erg belangrijk. Uw klanten komen voor een fijne beleving bij u binnen, Visueel is het wel in orde, maar wat ruiken ze?
Een mooi voorbeeld is het frites atelier van Sergio Herman, dat geur inzet om hun kwaliteit te benadrukken.Wij bieden u deze geteste geuren met resultaat. Ook koffiegeur voor meer koffie en zoetwaren verkoop

Blijf scherp

Trends komen en gaan, maar kwaliteit blijft.

 • Toepassingen

  De entree, lounge, vergaderzalen, toiletten en uw restaurant vragen allen om een eigen aanpak. Wij hebben dit al voor u uitgewerkt. 

 • Geuren

  Natuurlijke luxe houtgeuren of kruidige citrusblends. Ze prikkelen uw klant aangenaam. Onze horeca collectie is beproeft. 

 • Eigen huisgeur

  Iscent kan uw eigen geur ontwerpen. Deze is uniek voor uw bedrijf. Hiervan kunnen we ook producten maken, zoals: roomsprays, geurvazen en geurkaarsen.

 • Nare geuren?

  Wij werken samen met bedrijven die uw lucht waar nodig extra filteren, zodat vervelende geuren geen kans meer krijgen. 

 • Geurmachine

  Met de Iscent 400 voorzien we elke ruimte geruisloos van de beste geuren. We stellen hem in op de juiste tijden en intensiteit. Hij mag gezien worden, maar kan ook worden weg gewerkt. 

 • Name

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u vragen over onze service, geurbeleving, geurmarketing of tarieven? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 036-2064719

U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contact formulier. Wij reageren snel!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht