Facilitair


De technische kwaliteit van schoonmaakonderhoud kan nog zo goed zijn, als de klant niet de juiste schoonbeleving heeft is er tóch een probleem. 

Laat geur voor u spreken

Onbewust nemen we geur waar, het maakt een directe koppeling met onze waarneming en beleving.

 • Schoon

  In deze range voeren we specifieke geuren die de schoonbeleving een boost geven. Men ervaart de ruimte schoner en maakt ook minder troep. Naast de beleving van meer hygiëne ervaart men de ruimte ook veiliger. 

 • Welkom

  Geuren die gerust stellen. Deze geuren brengen rust en ontspanning en zorgen voor een positievere beoordeling van de omgeving.

  Perfect bij entrees. 


 • Trek

  Met deze range spreken we een specifieke productgroep aan. We leiden gasten naar de koffiecorner of zorgen dat er meer zoetwaren worden verkocht. Bij de lunch meer hartigheid..

 • Mogelijkheden

  Geuren kunnen worden beinvloed in elke mogelijke ruimte. Daarnaast is het mogelijk om geur toe te voegen aan werkwagens. De beleving dat er goed wordt schoongemaakt neemt hier door toe. 

 • Name
 • Geurmachines

  Voor elke ruimte hebben we een passende geurmachine. Vrij te plaatsen of geïntegreerd in de luchtbehandeling.

Werkwijze

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, komen we langs voor een presentatie. Daarna brengen de punten voor verbetering voor u in kaart. Een presentatie aan uw personeel over de invloed van geur is tevens mogelijk.

De installatie en de service van de geursystemen nemen wij voor onze rekening. Mocht er een aanpassing nodig zijn dan staan we binnen 24 uur bij u klaar.

Meer informatie over geuren, Lees verder.

Contact

Heeft u vragen over onze service, geurbeleving, geurmarketing of tarieven?

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 036-2064719 U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contact formulier. Wij reageren snel!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht