Automotive

Het heeft 4 wielen, een stuur en ramen, rara wat is het?


Precies! Emotie

Uw klanten willen geen auto, ze willen beleven. 

Veilig, zuinig, duurzaam?

Natuurlijk, maar klanten doen hun aankoop vooral op basis van hun gevoel. Hoe klinkt, voelt en ruikt de auto? Geur is voor 45% onderdeel van deze beleving. Door geur toe te voegen wordt de emotie positief beïnvloed. Dit geeft een positievere beleving dat de aankoopbeslissing stimuleert. 


 • Geurmachine

  Een superstille en mooie geurmachine zorgt voor een subtiele verspreiding van geur. Dit op uw openingstijden, zodat alles vanzelf gaat. 


 • Geuren

  Unieke geuren afgestemd op de perfecte auto beleving. Speciaal samengesteld door onze geurexpert. De waarde perceptie wordt onbewust verhoogd. 

 • Uw eigen geur

  U wilt een totaal unieke geur?Dan maken voor u een eigen huisgeur. Uw kenmerken verwerkt tot een private label. 

 • Geur in de auto

  Uw klanten denken in de auto naar huis huis nog steeds aan u met de Scentstone. Het ruikt er namelijk hetzelfde als in uw showroom. Een uniek product van Iscent, voorzien van uw eigen logo en giftbox.

 • Veiligheid

  Het belangrijkste onderdeel is bij Iscent goed geregeld. Elke geur voldoet aantoonbaar aan de geldende wet- en regelgeving. Tevens geproduceerd volgens de strenge IFRA richtlijnen. 

Uit onderzoek blijkt dat auto’s die lekker ruiken of ruiken naar een nieuwe auto, tussen de 250 en 500 euro meer opleveren! Bron link

Nissan zorgt al voor geuren bij auto shows en dealers, waarschijnlijk zal de geur ook in een nieuwe Nissan aanwezig zijn. Lees meer in deze link Ook BMW heeft zijn eigen Natural Air Interieur parfum. 

Wij bieden u ook de oplossing om uw eigen geur toe te voegen na een service beurt in de vorm van de 'Scentstone'.

Een door ons ontwikkelde geurverspreider met uw eigen logo, geur en luxe uitstraling.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u vragen over onze service, geurbeleving, geurmarketing of tarieven? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 036-2064719

U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contact formulier. Wij reageren snel!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht


 • Klanten

 • Name